ماست صاف و ساده اما پر از انرژی و پیچیدگی!

ماست ساده و شیرین نشده را انتخاب کنید، چه صاف و چه بدون صافی. گیاهان و ادویه جات ترشی جات را برای غذاهای خوش طعم، یا میوه های تازه و ادویه هایی مانند دارچین، جوز هندی یا زنجبیل را برای یک غذای شیرین تر اضافه کنید.
شما می توانید با مصرف ماست کاله به سلامت خود کمک نمائید.
بادام، گردو یا سایر آجیل ها را برای ترد اضافه کنید.
برای یک سس خوشمزه تزازیکی، 1 خیار کامل خرد شده، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص، 1 حبه سیر، 1 قاشق غذاخوری شوید و کمی نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
در ضمن ماست پروبیوتیک بسیار پر انرژی می باشد.
مخلوط را با 3 فنجان ماست یونانی ساده مخلوط کنید. به عنوان سس یا دیپ سرو کنید.
ماست ساده را در دستور العمل های خامه ترش یا سس مایونز جایگزین کنید. مثال ها:
برای سالاد تن ماهی از نصف ماست ساده و نصف مایونز استفاده کنید. برای زیپ بیشتر، سعی کنید یکی از موارد زیر را به طعم اضافه کنید: خردل دیژون، پودر چیلی، پودر سیر، ترشی شوید خرد شده یا پیاز قرمز.
در ضمن ماست پروبیوتیک بسیار پر انرژی می باشد.
برای سس سالاد خردل عسلی خامه ای یا ماریناد، 1/2 فنجان ماست یونانی ساده 2٪، 2 قاشق غذاخوری خردل زرد، 3 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری پودر سیر، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
آیا میدانستید؟
ماست یونانی نشات گرفته از یونان نیست! اگرچه ماست صاف یا استراگیستو یک غذای اصلی در یونان است، اما اصطلاح “ماست یونانی” ابتدا توسط یک شرکت تجاری ماست واقع در یونان رایج شد و بعداً توسط سایر شرکت های ماست آمریکایی و اروپایی استفاده شد.
در ضمن ناگفته نماند یک نمونه از ماست خوب و با کیفیت ماست چکیده می باشد.
بریتانیا تنها کشوری است که این اصطلاح را تنظیم می کند، جایی که ماست باید در یونان تولید شود تا این عنوان را داشته باشد.
  • منابع:
    1. Yogurt
  • تبلیغات: 
    1. با جاروبرقی محیط خانه را خوشبو کنید
    2. پسری خودش را طعمه شکار ببرها کرد
    3. با سرمایه خود می توانید چه کار هایی انجام دهید
    4. روش تبدیل تولید غذای آماده به کسب و کاری پر سود!