در این مقاله سعی داریم به چگونگی اسفتاده از قارچ در راکتورهای هسته ای بپردازیم و نحوه استفاده ار بیان کنیم در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید.
علاوه بر آن گفته شده است که مصرف قارچ کوهی صدفی باعث بالا رفتن سیستم ایمنی و بهبود عملکرد آن می شود که این خاصیت قارچ به دلیل وجود ویتامین دی بالا در بافت آن است که علاوه بر اینکه موجب تکثیر سلولهای سالم می شود بدن را در برابر بیماریهایی همچون سرماخوردگی محافظت می نماید.
نمونه ای دیگر از قارچهای صدفی، که قارچ خوراکی صدفی هم می باشند، طلایی نام دارند که دارای رنگ زرد زنده بوده و دارای عطر و طعمی دلپذیر هستند، این نوع محصول نیز مانند گونه های آبی و صورتی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و خیلیها به دنبال طعم آن می باشند.