مراحل استفاده و درست کردن قالب های شکلات شونیز پرچمی را در ادامه آموزش می دهیم. برس مقاوم در برابر سایش – به صبر و دستی ملایم نیاز دارد و فقط برای پر کردن حفره های کوچک قالب یا رنگ آمیزی قالب مفید است.
مرحله 3 : حباب های هوای محبوس شده را با ضربه شدید قالب به سطح کار چندین بار مستقیماً پس از ریخته گری آزاد کنید.
مرحله 4 : قالب گیری – هرگز نباید به زور شکلات را از قالب خارج کرد.
من معمولاً دوست دارم شکلها را تا زمانی که سطح سخت قالبگیری شود، خنک کنم و آن را بهطور مؤثری اداره کنم.
سپس قالب ها را در فریزر قرار می دهند تا به راحتی از قالب خارج شوند – معمولاً 5 تا 8 دقیقه بسته به ابعاد قالب و یخچال شما.
آیا آب نبات قالب را اسپری می کنید؟
هیچ قالب شکلاتی را نمی توان با هر نوع روغن پاشید یا پوشاند.
تا زمانی که از شکلات درست استفاده کرده باشید و بگذارید کاملا در یخچال بماند، آب نبات شما به راحتی خودش را آزاد می کند.
به نظر شما تا چه مدت آب نبات ها باید در قالب ها جا شوند؟
اینکه چقدر طول می کشد تا آب نبات در قالب شکل بگیرد، کاملاً به ابعاد قالب پلاستیکی آب نبات بستگی دارد.
شکل های کوچکتر می توانند 5 تا 10 دقیقه طول بکشند و اشکال متوسط تا بزرگ حدود 15 تا 20 دقیقه طول می کشد.
نحوه مراقبت از قالب های آب نبات
همانطور که دیدیم، شکل های آب نبات به نوعی با اشکال دیگر متفاوت است.
باید بیشتر مراقب نحوه برخورد با آن باشید.
اگر قالب های آب نبات به درستی کار شود، هدف خود را به روشی که شما می خواهید انجام می دهند.
در اینجا برخی از بهترین روش های استفاده از قالب های آب نبات آورده شده است:
-هات چاکلت یا آب نبات را داخل قالب نریزید.
شکلاتی که دمای آن بالاتر از 160 درجه فارنهایت باشد می تواند باعث آسیب فیزیکی و ساختاری به قالب آب نبات شود.
بنابراین مطمئن شوید که شکلات شما زیر 90 درجه فارنهایت باشد.
– هرگز نباید قالب های آب نبات را در ماشین ظرفشویی قرار دهید
قبل از استفاده قالب های آب نبات را بشویید.
این امر ضروری است زیرا انتظار می رود قالب های آب نبات بالاترین استانداردهای بهداشتی را رعایت کنند.