ویتامین E به پوست خاصیت ارتجاعی می بخشد و خاصیت ارتجاعی آن را افزایش می دهد.
اسید فولیک و اسیدهای آلی به جوانسازی پوست کمک می کنند.
دانه های آلو – خواص مفید
از زمانهای قدیم در چین از چالههای آلو خشک ترش، محلولی تهیه میکردند که با آن زخمهای چرکی را میشستند، در برابر عفونتها و کاهش تب استفاده میکردند. جوشانده دانه ها به برونشیت، سرفه و سرطان کمک می کند.
فواید و مضرات برگ، پوست، گل وچوب آلو برای اهداف پزشکی، می توانید از آلو و برگ، پوست، گل آن که حاوی اسید اسکوربیک هستند استفاده کنید. آلو را می توان خشک کرد. به آلو خشک آلو می گویند.
آلو یک عامل ضد تب عالی است. جوشانده آلو ضد باکتری است که برای التیام سریع گیاهان استفاده می شود.
هسته دانه آلو حاوی ماده ای به نام آمیگدالین است که سمی است. بنابراین هنگام تهیه کنسرو باید استخوان ها را جدا کرد.
استفاده در طب عامیانه پس از خوردن چند عدد توت در روز، می توانید از شر یبوست خلاص شوید.
مشکلات کلیوی را می توان با آب آلو حل کرد. برای این کار 30 دقیقه پس از صرف غذا کافی است نصف لیوان بنوشید.
خوردن توت باعث رفع افسردگی می شود.
دم کرده آلو به خلاص شدن از شر خونریزی لثه و استوماتیت کمک می کند. 5-6 قطعه بردارید. میوه، یک لیوان آب گرم بریزید، بگذارید دم بکشد و می توانید دهان خود را بشویید.
استفاده از آلو در جوشانده برای دفع سموم و سموم استفاده می شود.
جوشانده شاخه ها به عنوان یک ضد عفونی کننده از زخم های چرکین نجات می دهد. برای این کار باید شاخه ها را خرد کنید،
یک لیوان آب بریزید و به مدت 2 ساعت بجوشانید. سپس کنسانتره را خنک کنید و
روی زخم کرم بزنید. این به بهبود سریع آنها کمک می کند.